26 augustus 2019

Een vloer om van te houden

Een vloer om van te houden

Een vloer vormt de basis waarop je de rest van je interieur tot leven brengt. Behalve dat het fijn is dat een vloer perfect bij je interieur past, is het ook belangrijk dat je er weinig omkijken naar hebt. De Decokay Design PVC-vloeren bieden daarvoor de juiste combinatie.

Ik houd ervan om wooninspiratie op te doen en kan uren slenteren op de woonboulevard. En soms hoef ik niet eens zo ver te zoeken voor een goed idee; soms ligt de perfecte inspiratie gewoon voor mijn voeten. Of liever gezegd: onder mijn voeten.
Onlangs kregen we nieuwe buren: een stel van onze leeftijd dat ons de vrijdagavond na hun verhuizing uitnodigde voor een housewarming. Altijd spannend, kennismaken met je nieuwe buren, maar gelukkig was het een hartelijke kennismaking. En ik moet zeggen dat ik van ons gesprek nog maar weinig kan herinneren. Niet omdat ik niet geïnteresseerd was in wie er de komende jaren naast ons zou wonen; ik kon mijn ogen niet van de vloer afhouden. 
De houten vloer van onze ‘oude’ buren was verdwenen. En in plaats dat er nu een nieuwe houten vloer lag, was de houtkleur nergens meer te bekennen. Het was een beton vloer geworden, met tegels in vier verschillende tinten die helemaal paste in hun moderne interieur. Ik was meteen verkocht. 
“Wat een mooie vloer” was het eerste wat ik zei, waarop de buurvrouw antwoordde: “Dat is PVC. Gekocht bij Decokay. Ze hebben een hele nieuwe collectie met allerlei trendy motieven en moderne kleuren. Dit vonden we het beste bij ons passen. Ze hebben ‘m zelfs voor ons gelegd.”
Na een gezellige avond, waarbij ik ook nog een ‘echt’ gesprek had met mijn nieuwe buren, wist ik wat me te doen stond. Onder het mom van ‘het is weer eens tijd om wooninspiratie op te doen’ gingen mijn man en ik de volgende dag naar de woonboulevard. Je kunt wel raden naar welke winkel ik als eerste wilde… 

Gepost door Iris Bouwman

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag
zondag
gesloten
08:30
13:00
08:30
13:00
08:30
13:00
08:30
13:00
09:00
gesloten

12:30
17:30
12:30
17:30
12:30
17:30
12:30
18:00
17:00

Jouw Decokay