Het geluid van de zomer!

Doe mee met 'Raad het geluid' en win de ultieme nachtrust! ​​​​​​​Decokay verloot 5x een hor op maat (t.w.v. maximaal € 449,-) aan diegene die het geluid raadt. 

Heerlijk genieten van het zonnetje in de tuin. De ramen en deuren gaan weer wijd open voor frisse lucht in huis. In de tuin zoemen insecten rond de bloemen. Het geluid van de zomer! Maar hoe nuttig en welkom die insecten ook zijn in onze tuin, in huis hebben we ze liever niet. We willen ‘s nachts met de ramen open kunnen doorslapen. Het enige gezoem in huis moet komen van je wekker!

Hor op maat 
Decokay begrijpt hoe belangrijk een goede nachtrust is en biedt stijlvolle oplossingen met horren op maat. Voor elk type raam of deur is er een passende hor.

Doe mee met 'Raad het geluid' en win de ultieme nachtrust!

Wat moet je doen?
Luister naar het geluid via het filmpje links op deze pagina. Je kunt zo vaak luisteren als je wilt. Denk jij te weten om welk geluid het gaat? Vul dan het antwoord in, en je e-mailadres. Je kunt slechts één keer deelnemen. Nadat je het antwoord hebt ingevuld, ontvang je een e-mail waarmee je je deelname bevestigt. (Je emailadres wordt alleen gebruikt voor informatie en berichten over 'Raad het geluid'-actie van Decokay.)

Uit alle goede inzenders worden 5 winnaars getrokken. De winnaars krijgen persoonlijk bericht en mogen bij het dichtbijzijnste Decokay filiaal een hor op maat uitzoeken (met een maximale waarde van € 449,-). 

Voorwaarden
Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met 16 mei en maximaal één keer. Winnaars worden blind geselecteerd uit de goede inzendingen door een onafhankelijk persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Decokay neemt persoonlijk contact op met de winnaars via het verstrekte e-mailadres. Het inmeten van de hor op maat wordt kosteloos verzorgd door Decokay. Het monteren is voor eigen rekening. 


 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag
zondag
gesloten
08:30
13:00
08:30
13:00
08:30
13:00
08:30
13:00
09:00
gesloten

12:30
17:30
12:30
17:30
12:30
17:30
12:30
18:00
17:00

Jouw Decokay